Jdi na obsah Jdi na menu
 


O AVZO TSČ ČR Chrudim p.s.

Asociace víceúčelových základních organizací technických sportů a činností České republiky Chrudim p.s. (dále jen AVZO TSČ ČR Chrudim p.s. nebo AVZO Chrudim) je spolek, který sdružuje jednotlivé zájmové kluby svých členů (pracující v oblastech technických sportů a činností) a poskytuje jim především organizační a materiálové zázemí. AVZO Chrudim je dobrovolným kolektivním členem celorepublikové organizace AVZO TSČ ČR z.s., která delegovala AVZO Chrudim vlastní právní subjektivitu a umožňuje jí hospodařit podle vlastního rozpočtu, schváleného Členskou schůzí AVZO Chrudim.

Spolek se řídí především stanovami celorepublikové AVZO TSČ ČR z.s., Organizačním řádem AVZO Chrudim a dalšími vnitřními předpisy. Jednotlivé kluby jsou často současně členy svých konkrétních odborných asociací a řídí se tedy současně i vnitřními předpisy těchto asociací. Nejvyšším řídícím orgánem AVZO Chrudim je Členská schůze, která se svolává minimálně 1x ročně. Mezi Členskými schůzemi řídí činnost zvolený Výbor AVZO Chrudim, který si ze svého středu volí Předsedu. Všechny tyto funkce vykonávají členové bezplatně v rámci svého volného času.

Složení současného výboru AVZO Chrudim:

  • Předseda - Ing. Jaroslav Hlinka (Hifiklub)
  • Místopředseda - Ing. M.Chvojka (Hifiklub)
  • Místopředseda - Ing. Ivan Pazderský (Radioklub)
  • Členové výboru - M.Hrdlička (Potápěči), Z.Dub (Kynologové), F. Pokorný (Modeláři)

AVZO Chrudim tedy slouží pro podporu technicko-sportovní zájmové činnosti občanů především v chrudimském regionu formou zájmových klubů. Jednotlivým klubům poskytuje prostory pro jejich činnost a případně potřebné materiálové vybavení, které získala jako nástupnická organizace bývalého Svazarmu.

V současné době jsou v rámci AVZO Chrudim sdruženy následující zájmové kluby:


Vlastní činnost klubů je financována především z klubových příspěvků a z pronájmu nepotřebných prostorů, případně z dotací nebo z darů dalších subjektů. Součástí činnosti AVZO Chrudim je i práce s mládeží (např. kynologický výcvik, radisti). 

Činnost spolku je v průběhu roku prováděna rámcově dle Členskou schůzí schváleného Plánu činnosti na každý příslušný rok. Aktuální zprávy z dění spolku jsou průběžně doplňovány na stránce Co se v AVZO dělo a děje.

V případě jakýchkoli dotazů nebo připomínek k vedení AVZO Chrudim použijte prosím formulář dole:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

XEvil crack

(MashaFlank, 12. 12. 2017 22:19)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.